Härkis® grillinyytit – helppoa kesäruokaa | Reseptit | Härkis

Härkis® grillinyytit

Annoksia4 annosta
Annos-
määrä

Grillinyytit ovat helppoa kesäruokaa parhaimmillaan. Paketoi uuden sadon herkut ja tuoreet yrtit sopiviksi annoksiksi – tällä reseptillä valmistat neljä nyyttiä.

Vinkki nyytin kasaamiseen: lisää kerros leivinpaperia täytteiden ja folion väliin, niin täytteet eivät takerru nyytin pohjaan. Keskikesän majoneesi kruunaa kokonaisuuden.

Raaka-aineet

 2 kpl porkkanaa
 16 kpl pieniä uusia perunoita
 8 kpl retiisiä
 kourallinen tuoreita herneitä
 oliiviöljyä
 mustapippuria
 suolaa
Tarjoiluun
 lehtipersiljaa
 herneenpalkoja
Keskikesän majoneesi
 2 dl majoneesia
 1 sitruunan kuori ja mehu
 tilliä reilu kourallinen
 2 rkl dijon sinappia
 1 rkl hunajaa
 suolaa
 pippuria

Ohjeet

1

Puolita perunat ja retiisit. Siivuta porkkanat.

2

Aseta pöydälle valmiiksi pala foliota ja päälle pala leivinpaperia.

3

Laita neljäsosa aineksista leivinpaperin päälle.

4

Pirskottele päälle oliiviöljyä ja rouhi suolaa ja pippuria.

5

Kääri nyytiksi, niin että folio jää ulkopuolelle.

6

Grillaa nyyttejä 15-20 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.

7

Viimeistele lehtipersiljalla ja tuoreilla herneenpaloilla.

Keskikesän majoneesi
8

Saksi tilli. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua hetki jääkaapissa.

Härkis® grillinyytit

Ainesosat

 2 kpl porkkanaa
 16 kpl pieniä uusia perunoita
 8 kpl retiisiä
 kourallinen tuoreita herneitä
 oliiviöljyä
 mustapippuria
 suolaa
Tarjoiluun
 lehtipersiljaa
 herneenpalkoja
Keskikesän majoneesi
 2 dl majoneesia
 1 sitruunan kuori ja mehu
 tilliä reilu kourallinen
 2 rkl dijon sinappia
 1 rkl hunajaa
 suolaa
 pippuria

Valmistusohjeet

1

Puolita perunat ja retiisit. Siivuta porkkanat.

2

Aseta pöydälle valmiiksi pala foliota ja päälle pala leivinpaperia.

3

Laita neljäsosa aineksista leivinpaperin päälle.

4

Pirskottele päälle oliiviöljyä ja rouhi suolaa ja pippuria.

5

Kääri nyytiksi, niin että folio jää ulkopuolelle.

6

Grillaa nyyttejä 15-20 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.

7

Viimeistele lehtipersiljalla ja tuoreilla herneenpaloilla.

Keskikesän majoneesi
8

Saksi tilli. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua hetki jääkaapissa.

JaaTwiittaaTallenna