Grillinyytit ovat helppoa kesäruokaa parhaimmillaan. Paketoi uuden sadon herkut ja tuoreet yrtit sopiviksi annoksiksi – tällä reseptillä valmistat neljä nyyttiä.
Vinkki nyytin kasaamiseen: lisää kerros leivinpaperia täytteiden ja folion väliin, niin täytteet eivät takerru nyytin pohjaan. Keskikesän majoneesi kruunaa kokonaisuuden.
Raaka-aineet
Ohjeet
Puolita perunat ja retiisit. Siivuta porkkanat.
Aseta pöydälle valmiiksi pala foliota ja päälle pala leivinpaperia.
Laita neljäsosa aineksista leivinpaperin päälle.
Pirskottele päälle oliiviöljyä ja rouhi suolaa ja pippuria.
Kääri nyytiksi, niin että folio jää ulkopuolelle.
Grillaa nyyttejä 15-20 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.
Viimeistele lehtipersiljalla ja tuoreilla herneenpaloilla.
Saksi tilli. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua hetki jääkaapissa.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Puolita perunat ja retiisit. Siivuta porkkanat.
Aseta pöydälle valmiiksi pala foliota ja päälle pala leivinpaperia.
Laita neljäsosa aineksista leivinpaperin päälle.
Pirskottele päälle oliiviöljyä ja rouhi suolaa ja pippuria.
Kääri nyytiksi, niin että folio jää ulkopuolelle.
Grillaa nyyttejä 15-20 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.
Viimeistele lehtipersiljalla ja tuoreilla herneenpaloilla.
Saksi tilli. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua hetki jääkaapissa.