Beanit® -pastavuoka - Beanit

Beanit® -pastavuoka

Annoksia4 annosta
Valmisteluaika10 minPaistoaika35 minKokonaisaika45 min
Annos-
määrä

Beanit® härkäpapumurusta, valmiista tomaattipastakastikkeesta, valmisgnoccheista ja juustosta syntyy superhelppo, lasagnen tyylinen pastavuoka. Tai jos kaupasta ei löydy gnocchipastaa, voit korvata sen tuoreravioleilla tai -tortellineilla. Vinkki: Onko kiire tai kova nälkä? Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ennen paistoa uunissa. Tällöin uunipaistamiseen kuluu aikaa vain noin 15 minuuttia.

Raaka-aineet

 1 pkt Beanit® härkäpapumurua
 2 tl kuivattua oreganoa tai pizzamaustetta
 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pieninä paloina
 100 g raastettua parmesaania
 2 pkt (yht. 800 g) tomaattipastakastiketta
 500 g gnoccheja (tai muuta tuorepastaa)
 1 pkt (200 g) ranskankermaa
 200 g kirsikkatomaatteja
 125 g mozzarellaa
 1 ruukku basilikaa

Ohjeet

1

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2

Mausta härkäpapumuru kuivayrteillä. Yhdistä valutettujen aurinkokuivattujen tomaattien, parmesaanin, tomaattipastakastikkeen ja gnocchien kanssa.

3

Laita puolet seoksesta uunivuokaan. Lusikoi päälle ranskankerma ja muutama revitty basilikanlehti. Laita loppu gnocchiseos vuokaan. Asettele päälle kirsikkatomaatit.

4

Paista uunin alatasolla noin 35 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kypsiä. Jos pinta tummuu liikaa tai paistos tuntuu liian kuivalta, niin laita päälle folio paistamisen loppuvaiheessa.

5

Laita päälle revitty mozzarella ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia. Viimeistele basilikalla.

Beanit® -pastavuoka

Ainesosat

 1 pkt Beanit® härkäpapumurua
 2 tl kuivattua oreganoa tai pizzamaustetta
 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pieninä paloina
 100 g raastettua parmesaania
 2 pkt (yht. 800 g) tomaattipastakastiketta
 500 g gnoccheja (tai muuta tuorepastaa)
 1 pkt (200 g) ranskankermaa
 200 g kirsikkatomaatteja
 125 g mozzarellaa
 1 ruukku basilikaa

Valmistusohjeet

1

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2

Mausta härkäpapumuru kuivayrteillä. Yhdistä valutettujen aurinkokuivattujen tomaattien, parmesaanin, tomaattipastakastikkeen ja gnocchien kanssa.

3

Laita puolet seoksesta uunivuokaan. Lusikoi päälle ranskankerma ja muutama revitty basilikanlehti. Laita loppu gnocchiseos vuokaan. Asettele päälle kirsikkatomaatit.

4

Paista uunin alatasolla noin 35 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kypsiä. Jos pinta tummuu liikaa tai paistos tuntuu liian kuivalta, niin laita päälle folio paistamisen loppuvaiheessa.

5

Laita päälle revitty mozzarella ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia. Viimeistele basilikalla.

JaaTwiittaaTallenna