Beanit® carbonara | Reseptit | Beanit

Beanit® carbonara

Annoksia4 annosta
Kokonaisaika20 min
Annos-
määrä

Klassikkoannos pasta carbonara saa Beanit® härkäpapumurusta hauskoja, muruisia pilkkuja ja muhkeasti makua.

Raaka-aineet

 350 g spagettia
 1 pkt Beanit® härkäpapumurua
 1 dl kuohu- tai ruokakermaa
 2 dl parmesaaniraastetta
 suolaa ja mustapippuria
 4 keltuaista

Ohjeet

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2

Paista härkäpapumuru rapeaksi kuumalla pannulla öljyssä. Laita hetkeksi sivuun.

3

Lämmitä kerma pannussa. Lisää puolet parmesaanista ja härkäpapumuru. Mausta suolalla ja pippurilla.

4

Yhdistä pasta ja härkäpapumurukastike. Ripottele päälle loput parmesaanista.

5

Anna jokaisen syöjän sekoittaa keltuainen kuuman pastan joukkoon. Viimeistele halutessasi yrttisilpulla.

Beanit® carbonara

Ainesosat

 350 g spagettia
 1 pkt Beanit® härkäpapumurua
 1 dl kuohu- tai ruokakermaa
 2 dl parmesaaniraastetta
 suolaa ja mustapippuria
 4 keltuaista

Valmistusohjeet

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2

Paista härkäpapumuru rapeaksi kuumalla pannulla öljyssä. Laita hetkeksi sivuun.

3

Lämmitä kerma pannussa. Lisää puolet parmesaanista ja härkäpapumuru. Mausta suolalla ja pippurilla.

4

Yhdistä pasta ja härkäpapumurukastike. Ripottele päälle loput parmesaanista.

5

Anna jokaisen syöjän sekoittaa keltuainen kuuman pastan joukkoon. Viimeistele halutessasi yrttisilpulla.

JaaTwiittaaTallenna