Viikonloppuna on ihana panostaa aamiaiseen. Härkis® härkäpapusuikaleiden kaveriksi paistuu sieniä, tomaatteja, pinaattia ja papuja. Pannu kuumaksi ja kahvi tulille.
Raaka-aineet
Ohjeet
Paista Härkis® härkäpapusuikaleita, halkaistuja herkkusieniä, kirsikkatomaatteja ja tuoretta pinaattia kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti.
Pyöräytä pippuria myllystä ja lisää lopuksi pavut tomaattikastikkeessa. Kuumenna vielä hetki mutta älä sekoita.
Tarjoile kuuman pannun kanssa keitettyjä tai paistettuja kananmunia ja tuoretta leipää.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Paista Härkis® härkäpapusuikaleita, halkaistuja herkkusieniä, kirsikkatomaatteja ja tuoretta pinaattia kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti.
Pyöräytä pippuria myllystä ja lisää lopuksi pavut tomaattikastikkeessa. Kuumenna vielä hetki mutta älä sekoita.
Tarjoile kuuman pannun kanssa keitettyjä tai paistettuja kananmunia ja tuoretta leipää.