Beanit® aamiaispannu | Reseptit | Beanit

Beanit® aamiaispannu

Annoksia2 annosta
Valmisteluaika15 minPaistoaika15 minKokonaisaika30 min
Annos-
määrä

Viikonloppuna on ihana panostaa aamiaiseen. Beanit® härkäpapusuikaleiden kaveriksi paistuu sieniä, tomaatteja, pinaattia ja papuja. Pannu kuumaksi ja kahvi tulille.

Raaka-aineet

 1 pkt (à 250 g) Beanit® härkäpapusuikaleita, Lempeä Sitruuna
 100 g herkkusieniä
 1 rasia kirsikkatomaatteja
 2 rkl öljyä
 65 g tuoretta pinaattia
 400 g valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
 mustapippuria myllystä
 Lisäksi: maalaisleipää, keitettyjä tai paistettuja kananmunia

Ohjeet

1

Paista Beanit® härkäpapusuikaleita, halkaistuja herkkusieniä, kirsikkatomaatteja ja tuoretta pinaattia kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti.

2

Pyöräytä pippuria myllystä ja lisää lopuksi pavut tomaattikastikkeessa. Kuumenna vielä hetki mutta älä sekoita.

3

Tarjoile kuuman pannun kanssa keitettyjä tai paistettuja kananmunia ja tuoretta leipää.

Beanit® aamiaispannu

Ainesosat

 1 pkt (à 250 g) Beanit® härkäpapusuikaleita, Lempeä Sitruuna
 100 g herkkusieniä
 1 rasia kirsikkatomaatteja
 2 rkl öljyä
 65 g tuoretta pinaattia
 400 g valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
 mustapippuria myllystä
 Lisäksi: maalaisleipää, keitettyjä tai paistettuja kananmunia

Valmistusohjeet

1

Paista Beanit® härkäpapusuikaleita, halkaistuja herkkusieniä, kirsikkatomaatteja ja tuoretta pinaattia kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti.

2

Pyöräytä pippuria myllystä ja lisää lopuksi pavut tomaattikastikkeessa. Kuumenna vielä hetki mutta älä sekoita.

3

Tarjoile kuuman pannun kanssa keitettyjä tai paistettuja kananmunia ja tuoretta leipää.

JaaTwiittaaTallenna