fbpx

Voimaantumisen resepti

 

 

 

Kaikkien aikojen grillikesä!

Kesä ja grilli, ah autuutta! Vaan eipä ole härkäpavulla helppoa. Pallogrillit viritellään parvekkeille ja terasseilta kohoaa huumaava tuoksu, mutta Härkäpapusta ei ole grillibileisiin kutsuttu. Kuulemma ei sovi porukkaan. Muoto on liian sulavalinjainen grilliritilälle.

Jos grilli ei tule Härkäpapusen luo, papunen menee grillin luo. Hän kirjoittaa omat reseptinsä: pääosassa loistaa tietysti Härkäpapunen itse, omassa luonteikkaassa uljaudessaan ja muhkeassa muodossaan.

Näin syntyi kesän voimaannuttavin grillikirja.

Voimaantumisen resepti -grillikirja

Papusen kirjoittamassa grillikirjassa kuljetaan läpi epäonnistuneiden pyrkimysten mukautua grilliin muiden vahvuuksilla. Mutta entäpä Härkäpapusen omat vahvuudet? Vaikka ei ole lihaisa, voi silti viettää riehakasta grillikesää.

Kirjaan on koottu grillikesän maukkaimmat reseptit, joissa härkäpapu pääsee osaksi kesäisiä herkkuruokia juuri niillä avuilla, joita sille on suotu. Beanitin food truck kiertää kesällä festareille – kesän kirja on mukana matkassa!

Tule noutamaan oma grillikirjasi Beanit-ruokarekan kesäkiertueelta tai lataa alta!

Kiertueaikataulu

24.-26.6 Himos Juhannus
1.-3.7 Iskelmä Himos
8.-10.7 Jysäri
9. – 10.7 Wanaja Festival
15.-17.7 Suomi Pop Festivaali
22.-24.7 Tammerfest
23.– 24.7 Solar Sound Festival
29.-30.7. Qstock
28.-30.7 Kuopio Rock
13.-14.8 Aurafest
21.-22.8 Jukolan Viesti

Toivomme, että kaikki tapahtumat toteutuvat, mutta elämme päivä kerrallaan mahdollisten rajoitusten mukaisesti.

Sloppy Joeta hodariin tai burgeriin

Miksi ylipäänsä hodarissa pitäisi olla nakki tai burgerissa pihvi? Paljon fiksumpi nyrkkisääntö on, että jos sämpylän väliin laittaa taivaallisen hyviä raaka-aineita, on lopputulos myös taivaallinen, oli käyttöliittymänä sitten nakki, pihvi tai maistuvan mehukas Sloppy Joe -soossi. Jos et usko, koita vaikka tällä reseptillä!

Beanit there or be square!