fbpx

Moi, me ollaan Beanit!

Härkäpapuista ruokaa suurella sydämellä

Intohimo herkulliseen ruokaan ja rakkaus suomalaiseen härkäpapuun. Siinäpä Beanit pavunpalkoon tiivistettynä.

Haluamme omalla innokkuudellamme kutsua kaikki saman pöydän ja herkullisen ruoan ääreen. Ruokamme sattuu myös olemaan kasvipohjaista ja kestävää. Näin ollen tavoitteenamme onkin vastuullisen kasvisruoan herkullistaminen. Hyvä ruoka on hyvää ruokaa, ei tämä sen kummallisempaa ole.

Ei vastakkainasettelua, ei meitä ja heitä, ei erikoisuudentavoittelua: radikaaleinta meissä on se, ettemme ole radikaaleja.

Pavun viitoittama polkumme (tähän saakka)

Tarinamme alkoi 2010, kun joukko innovaattoreita mietti voisiko kotimaisista palkokasveista syntyä uusia herkkuja ruokapöytiimme. Ensin ajatuksena oli herneen taivuttaminen uusiin muotoihin, mutta pian härkäpapu vakuutti heidät ainutlaatuisuudellaan ja monipuolisuudellaan. Ensin perustettu Nofu Oy vaihtoi nimekseen Verso Food Oy. Sen jälkeen härkäpapu on määrittänyt kaikkia valmistamiamme ruokia.

Pitkän tuotekehityksen jälkeen todellinen läpimurto tapahtui 2016, kun toimme markkinoille Härkis®-tuotteet. Vuonna 2019 lanseerattiin tuotekehittäjiemme seuraava mestariteos Beanit® Härkäpapusuikaleet, joiden myötä vakiinnutimme entisestään asemaa markkinajohtajana Suomessa. Samalla pääbrändiksemme vakiintui Beanit®, jonka avulla viemme suomalaista kasvisruokaa myös ulkomaille.

Keväästä 2021 lähtien Beanit on ollut osa Raisio-konsernia.