fbpx

Reseptit

Yukatanin pulled Beanit®Kun Beanit® lähti Kauhavalta Kaliforniaan, yksityiskokkimme Matt Barr loihti herkullisen Jukatanin pulled Beanit® -reseptin. Näihin makuihin on helppo rakastua! Koko resepti vaatii esivalmisteluja ja hieman panostusta, mutta palkitsee takuulla! Ohjeessa mukana myös pari oikotietä.
Kalifornian BBQ-Beanit® ja maissi-coleslawKun Beanit® matkasi Kauhavalta Kaliforniaan, saimme tuliaisiksi paikallisen yksityiskokki Matt Barrin herkullisia luomuksia. Tässä Kalifornian BBQ-Beanit® ja maissi-coleslaw -resepti 2-4 hengelle. Vinkki: BBQ-Beanit® ja coleslaw sopivat yhtä hyvin myös esimerkiksi tacojen, hampurilaisen tai leipien täytteeksi, tai voit tarjoilla niitä sellaisenaan lautasannoksena.
Yhden kattilan chilipataBeanit-chilipata hautuu kätevästi yhdessä padassa. Tästä riittää isommallekin joukolle. Tarjoile meksikohenkisten lisukkeiden kanssa.
Beanit® pyttisPyttis, mikä ihana ruoka kun eiliseltä on jäänyt perunoita tai muita kypsiä kasviksia. Pannut kuumiksi!
Vihreä Beanit® kesäsoppaKesäkeitto, inhokki vai suosikki? Tästä tulee uusi suosikki itämaisella vivahteella. Kesän tuoreet kasvikset, pehmeän sitruunainen Beanit®, vihreä curry ja kermainen kookos. Se on siinä!
Beanit® aamiaispannuViikonloppuna on ihana panostaa aamiaiseen. Beanit® härkäpapusuikaleiden kaveriksi paistuu sieniä, tomaatteja, pinaattia ja papuja. Pannu kuumaksi ja kahvi tulille.
Green Beanit® pizzaVihreässä pizzassa on kastikkeena pestoa ja vihreitä täytteitä. Lehtikaali paahtuu pizzassa ihanan herkulliseksi.
Kreikkalainen uunipastaUunipasta on mehevä suosikkiruoka, joka syntyy helposti ja siitä riittää isommallekin porukalle.
Beanit® käristysBeanit®-käristys valmistuu nopeasti ja maistuu perinteisten lisukkeiden kanssa.
Beanit® sitruunapastaRaikas sitruunapasta valmistuu nopeasti ja katoaa nälkäisiin suihin yhtä pikaisesti, niin hyvää se on. Arkena tai viikonloppuna, ihan sama, tämän reseptin helpot raaka-aineet voi pitää aina kaapissa valmiina.
Beanit® satay ja kookosriisiAasialaista pikaruokaa parhaimmillaan. Pehmeä maapähkinäkastike maistuu taivaalliselta kookosmaidossa pyöristetyn basmatiriisin kanssa.
Välimeren dippipeltiDippipelti on ruokaisaa dipattavaa ja syntyy kätevästi uunissa yhdellä pellillä. Vihanneksia voi vaihdella kauden mukaan.
1 2 3 4 5