fbpx

Reseptit

Beanit® carbonaraKlassikkoannos pasta carbonara saa Beanit® härkäpapumurusta hauskoja, muruisia pilkkuja ja muhkeasti makua.
Beanit®-uunikukkakaaliTrendiherkku eli uunissa paistettu kukkakaali saa lisää ruokaisuutta Beanit® härkäpapumurusta.
Beanit® Sloppy Joe -burgeritKaipaatko jotakin uutta hampurilaisiin? Kokeile Sloppy Joe -burgereita! Tässä ohjeessa hampurilainen tehdään kasvissyöjillekin sopivaksi Beanit® härkäpapumurulla.
Maa-artisokkakeitto & härkäpapumuru-ripoteSamettinen maa-artisokkakeitto saa mukavaa suutuntumaa ja lisää ruokaisuutta rapeaksi paistetusta Beanit® härkäpapumurusta. Voit halutessasi valmistaa keiton myös vegaanisena.
Härkäpapumuru-juustopiirasBeanit® härkäpapumurua yllä ja alla! Tämän juustopiiraan salaisuus on täytteeseen leivottu härkäpapumuru, jota on myös piiraan päällä.
Dutch baby -pannukakut ja härkäpapumuruDutch baby on valurautapannussa valmistuva, kuohkea pannari. Se viimeistellään ruokaisaksi Beanit® härkäpapumurulla ja kasviksilla. Lopputulos sopii niin brunssipöytään kuin illanistujaisten kohokohdaksi.
Beanit® -pastavuokaBeanit® härkäpapumurusta, valmiista tomaattipastakastikkeesta, valmisgnoccheista ja juustosta syntyy superhelppo, lasagnen tyylinen pastavuoka. Tai jos kaupasta ei löydy gnocchipastaa, voit korvata sen tuoreravioleilla tai -tortellineilla. Vinkki: Onko kiire tai kova nälkä? Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ennen paistoa uunissa. Tällöin uunipaistamiseen kuluu aikaa vain noin 15 minuuttia.
HärkispyörykkävuokaHärkispyörykkävuoka on helppo koko perheen ruoka, joka on nopea valmistaa. Annokset on kätevä lämmittää arjen kiireiden keskellä vaikka mikrossa. Reseptin on loihtinut Liemessä-ruokablogi.
MezepeltiMezepelti härkispyöryköillä on Lähi-idän vaikutteista ammennettu alkuruoka. Pyörykät, halloumijuusto ja kurkkusalsa toimivat tajunnanräjäyttävän hyvin yhdessä. Täyttää hyvin pääruokanakin.
MezetortillatMezetortillat valmistuvat käden käänteessä paistovalmiista härkispyöryköistä. Raikas Tsatsiki kruunaa kokonaisuuden.
Härkis-bataattiburgeritHärkis-bataattiburgerit valmistuvat nopeasti ja maistuvat taivaalliselta avokadotahnan ja srirachamajoneesin kera.
Härkis-kaalilaatikkoSuussasulavan herkullisen, karamellisoidun Härkis-kaalilaatikon on loihtinut Liemessä-ruokablogi.
1 2 3 4 5