fbpx

Reseptit

Härkäpapumuru-pastasalaattiHelppo kesäinen pastasalaatti on tällä kertaa kruunattu herkullisen rapeilla Beanit® härkäpapumuruilla. Pastasalaatti maistuu vaikkapa piknikeväänä ja on myös takuuvarma tarjoiltava kesän juhlissa. Ihanan inkivääri-yrttiöljyn raikkaus nostaa pastasalaatin suosikkien joukkoon!
Varhaisperunasalaatti härkäpapumurullaKesän ikisuosikki varhaisperunasalaatti saa nyt ruokaisan lisän rapeasta Beanit® härkäpapumurusta. Tämä salaatti sopii sellaisenaan ateriaksi, evääksi kesäretkille tai vaikka grilliruoan lisukkeeksi.
Pyttipannu härkäpapumurustaPyttipannu - tuo muurikkaruokien klassikko! Tässä reseptissä tuttu pyttis saa uutta nostetta rapeasta Beanit® härkäpapumurusta. Annokseen voit hyvin käyttää myös edellisenä päivänä keitettyjä perunoita tai muita kasviksia - vain taivas on rajana. Pyttipannu sopii hyvin tehtäväksi niin mökillä kuin retkinuotioilla, ja myös kotikeittiöissä paistinpannullakin.
Sitruunarisotto ja rapea härkäpapumuruReseptissä on kermainen risotto ja sitruksisen raikas maku yhdistetty herkulliseksi kokonaisuudeksi. Annoksen viimeistelee Beanit® härkäpapumuru, joka paistettuna tuo ruokaan ihanaa rapeutta ja täyteläistä makua.
Mäiskypotut ja härkäpapumuruaMäiskypotut maistuvat ihanan kesäisille, lämpimille mökki-illoille ja grillihetkille, ja valmistuvat helposti myös uunissa. Rapea härkäpapumuru kruunaa kokonaisuuden.
Muurahaiset kiipeävät puihin eli kiinalaiset Beanit® -nuudelitTämä annos on lohturuokien aatelistoa! Muurahaiset kiipeävät puihin on kiinalaisten vastine bologneselle. Tässä versiossa on soijalta ja inkivääriltä maistuvaa Beanit® härkäpapumurua nuudeleiden kanssa. Ruoan hauska nimi johtuu nuudeleihin tarrautuvista hippusista.
Beanit® carbonaraKlassikkoannos pasta carbonara saa Beanit® härkäpapumurusta hauskoja, muruisia pilkkuja ja muhkeasti makua.
Beanit®-uunikukkakaaliTrendiherkku eli uunissa paistettu kukkakaali saa lisää ruokaisuutta Beanit® härkäpapumurusta
Beanit® Sloppy Joe -burgeritKaipaatko jotakin uutta hampurilaisiin? Kokeile Sloppy Joe -burgereita! Tässä ohjeessa hampurilainen tehdään kasvissyöjillekin sopivaksi Beanit® härkäpapumurulla.
Maa-artisokkakeitto & härkäpapumuru-ripoteSamettinen maa-artisokkakeitto saa mukavaa suutuntumaa ja lisää ruokaisuutta rapeaksi paistetusta Beanit® härkäpapumurusta. Voit halutessasi valmistaa keiton myös vegaanisena.
1 2 3 5