fbpx

Me rakastamme ruokaa ja härkäpapua

Uusi luottoreseptisi kasvisruokailuun?

Oikeilla raaka-aineilla ja luottoreseptillä maistuva lopputulos syntyy kuin itsestään. Ja kun mukana on Beanit, tiedät olevasi hyvissä käsissä. Kehitimme yhdessä Liemessä-blogista tutun Jenni Häyrisen kanssa takuuvarman ja helpon tacopasta-reseptin, jolla et voi kuin onnistua. Ota askel kohti hyvää ja kokeile jo tänään!

Makoisa uutuus: Beanit® härkäpapumuru Curry

Beanit härkäpapumuru Curry on vivahteikas ja maistuva uutuus, jonka lempeä makumaailma sopii täydellisesti viilenevän syksyn lämpimiin ruokiin. Curry maistuu herkulliselta niin kastikkeissa, laatikkoruoissa kuin vaikkapa wokeissa. Huh, mitä herkkua!

Beanit Reseptikirja

Beanit Reseptikirjasta löydät kotikokkailijoiden meille lähettämiä herkullisia reseptejä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi härkistortillat, jamaikalainen risotto tai helppo kasviswokki? Kurkkaa kaikki reseptit tästä ja löydä uusi suosikkisi!

Helposti ja nopeasti tai pitkän kaavan kautta nautiskellen

Härkäpaputuotteemme taipuvat monenlaiseen kokkailuun, valmistitpa sitten arkiruokaa tai gurmeeta. Beanit on yhtä lailla kotonaan sekä kotimaisen perunan kanssa että eksoottisissa makumaailmoissa. Reseptipankistamme löydät ohjeet niin kotikokeille kuin kokeneille ruokataiteilijoille.

Onhan niitä muitakin syitä, mutta se nyt vain maistuu niin hyvältä

Beanit® on nimi, josta tunnistat herkullisen ruoan. Valmistamme kotimaisesta härkäpavusta raaka-aineita kaikenlaiseen ruoanlaittoon.

Haluamme tehdä tuotteita, jotka maistuvat jokaiselle ruokavalioista ja maailmankatsomuksista riippumatta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi meillä on yksi keino ylitse muiden: herkullisuus. Missiomme onkin olla se puuttuva linkki vastuullisen ja herkullisen välillä.

Kauhavalta Kaliforniaan

Kotimaisten viljelijöiden kasvattama härkäpapu muuttuu herkulliseksi ruoaksi omassa tuotantolaitoksessamme Kauhavalla, Pohjanmaan sydänmailla. Sieltä alkaa tuotteidemme matka, vie se sitten Kainuuseen tai Kaliforniaan.

Beanit <3 härkäpapu

Härkäpapu on ylpeytemme ja kaiken tekemisemme perusta. Siinä on mistä ponnistaa, kun maku, terveellisyys ja vastuullisuus ovat viimeisen päälle kohdillaan. Viemme kotimaisesta huippuraaka-aineesta valmistettua ruokaa ylpeinä maailmalle. Ravinteikkaana voimaruokana härkäpapu on kansainvälisestikin uniikki ja ylivertainen raaka-aine.

Osana Raisiota teemme ruokaa suurella sydämellä

Beanit on osa Raisio-konsernia, ja se on erinomainen asia härkäpavulle ja kaikille vastuullisen ruoan ystäville ympäri maailman! Beanit®- ja Härkis®-brändien lisäksi Raision tunnettuja tuotemerkkejä ovat muun muassa Elovena®, Benecol® ja Sunnuntai®.

Koko Raisio-konserni tekee töitä vastuullisen ja terveellisen ruoan eteen. Kotimaassa valmistettuja ruokia viedään jo yli 40 maahan.

Reseptit

Beanit®Bánh mì-patongitNämä Vietnamilais tyyliset Bánh mì -patongit vievät kielen mennessään. Patongit kätkevät sisäänsä rapeaksi paistettuja härkäpapusuikaleita, pikkelöityjä kasviksia ja lempeän tulista chilimajoneesia. Mehevät patongit kruunataan hienonnetulla chilillä, kevätsipulilla, suolapähkinöillä ja korianterilla.
Beanit®-masala dosatMasala dosa on suosittu intialainen aamiaisruoka, joka sopii hyvin myös tarjottavaksi lounaalla tai illallisella. Nämä letut täytetään aromaattisella Beanit härkäpapumuru-perunacurrylla ja tarjoillaan raikkaan raita-kastikkeen kanssa.
Beanit® härkäpapusuikale-shakshoukaShakshouka on Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä perinteinen tomaattikastikkein pannuruoka. Shakshoukaa syödään usein aamupalalla, mutta se taipuu helposti myös niin lounaaksi kuin päivälliseksikin.

Hyvyys joka yhdistää