fbpx

Me rakastamme ruokaa ja härkäpapua

Beanit mukana kesän tapahtumissa

Kesä ja festarit, emme malta odottaa! Rantaudumme ”härkullisten” ruoka-annostemme kanssa kesän huipuimpiin tapahtumiin ympäri Suomen. Tule sanomaan heipat ja syömään härkäpavusta valmistettuja herkkujamme. Tehdään tästä kesästä kaikkien aikojen kesä! Kiertueaikataulumme löydät täältä.

”Härkullinen” uutuus: Härkis® Thai sitrus

Härkis® Thai sitrus on raikkaan herkullinen uutuus, joka sisältää runsaasti proteiinia ja kuitua. Kokeile tuotetta salaatteihin, wokkeihin, nuudeliruokiin tai vaikka leipätäytteeksi. Makunsa puolesta Thai sitrus sopii myös mainiosti kesäisen raikkaisiin ruokiin. Härkullista!

Beanit Reseptikirja

Beanit Reseptikirjasta löydät kotikokkailijoiden meille lähettämiä herkullisia reseptejä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi härkistortillat, jamaikalainen risotto tai helppo kasviswokki? Kurkkaa kaikki reseptit tästä ja löydä uusi suosikkisi!

Uusi Ostakaa makkaraa

Lasten lempiruoat muuttuvat: kouluruokasuosikkien listalla on esimerkiksi paljon enemmän kasvisruokia kuin aikuiset osaavat olettaa! Olisko näin ollen kovin lihapitoinen klassikkoteos Ostakaa makkaraa päivitettävissä nykyaikaan? No toki!

Kutsuimme avuksi lastenmusiikin kotimaiset supertähdet Pikku Papun Orkesterista. Heidän käsissä sanat päivittyivät tukemaan nykysuositustenkin mukaista monipuolista ruokavaliota.

Uutuudet: Beanit® härkäpapusuikale Chili ja Inkivääri-sitruunaruoho

Suosittu Beanit® härkäpapusuikaleiden sarja saa jatkoa herkullisilla uusilla mauilla – lämmin chili ja inkivääri-sitruunaruoho. Vahvat maut lunastavat nimensä ja maustetut härkäpapusuikaleet on helppoa yhdistää erilaisiin resepteihin. Kokeile esimerkiksi texmex-suosikeissa ja erilaisissa aasialaisissa ruoissa!

Helposti ja nopeasti tai pitkän kaavan kautta nautiskellen

Härkäpaputuotteemme taipuvat monenlaiseen kokkailuun, valmistitpa sitten arkiruokaa tai gurmeeta. Beanit on yhtä lailla kotonaan sekä kotimaisen perunan kanssa että eksoottisissa makumaailmoissa. Reseptipankistamme löydät ohjeet niin kotikokeille kuin kokeneille ruokataiteilijoille.

Onhan niitä muitakin syitä, mutta se nyt vain maistuu niin hyvältä

Beanit® on nimi, josta tunnistat herkullisen ruoan. Valmistamme kotimaisesta härkäpavusta raaka-aineita kaikenlaiseen ruoanlaittoon.

Haluamme tehdä tuotteita, jotka maistuvat jokaiselle ruokavalioista ja maailmankatsomuksista riippumatta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi meillä on yksi keino ylitse muiden: herkullisuus. Missiomme onkin olla se puuttuva linkki vastuullisen ja herkullisen välillä.

Kauhavalta Kaliforniaan

Kotimaisten viljelijöiden kasvattama härkäpapu muuttuu herkulliseksi ruoaksi omassa tuotantolaitoksessamme Kauhavalla, Pohjanmaan sydänmailla. Sieltä alkaa tuotteidemme matka, vie se sitten Kainuuseen tai Kaliforniaan.

Beanit <3 härkäpapu

Härkäpapu on ylpeytemme ja kaiken tekemisemme perusta. Siinä on mistä ponnistaa, kun maku, terveellisyys ja vastuullisuus ovat viimeisen päälle kohdillaan. Viemme kotimaisesta huippuraaka-aineesta valmistettua ruokaa ylpeinä maailmalle. Ravinteikkaana voimaruokana härkäpapu on kansainvälisestikin uniikki ja ylivertainen raaka-aine.

Osana Raisiota teemme ruokaa suurella sydämellä

Beanit on osa Raisio-konsernia, ja se on erinomainen asia härkäpavulle ja kaikille vastuullisen ruoan ystäville ympäri maailman! Beanit®- ja Härkis®-brändien lisäksi Raision tunnettuja tuotemerkkejä ovat muun muassa Elovena®, Benecol® ja Sunnuntai®.

Koko Raisio-konserni tekee töitä vastuullisen ja terveellisen ruoan eteen. Kotimaassa valmistettuja ruokia viedään jo yli 40 maahan.

Beanitin äärimmäinen testi

Miten pärjää pieni suomalainen härkäpapu suuressa maailmassa? Lähetimme Beanit-härkäpapusuikaleet katuruokien mekkaan Kaliforniaan. Haastoimme paikallisen yksityiskokin kokkaamaan härkäpapusuikaleesta kuukauden ajan maailman herkullisimpia koti- ja katuruokareseptejä. Miten sitten kävikään?

Reseptit

Härkis Thai salaattiveneetThai Sitrus -maustetusta Härkiksestä ja cantaloupe-melonista loihdit raikkaan salaatin ja niille sopivan hapokkaan avocadomajoneesin, jotka kasataan salaatinlehdille täydelliseksi kevyeksi lounaaksi. Reseptin on laatinut Meri-Tuuli Väntsi.
Nopeat Thai bagelitHelppoa, nopeaa ja herkullista. Nämä täytetyt bagelit maistuvat lounaalla, iltapalalla tai vaikkapa piknikillä.

Hyvyys joka yhdistää