fbpx

Me rakastamme ruokaa ja härkäpapua

Onhan niitä muitakin syitä, mutta se nyt vain maistuu niin hyvältä

Beanit® on nimi, josta tunnistat herkullisen ruoan. Valmistamme kotimaisesta härkäpavusta raaka-aineita kaikenlaiseen ruoanlaittoon.

Haluamme tehdä tuotteita, jotka maistuvat jokaiselle ruokavalioista ja maailmankatsomuksista riippumatta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi meillä on yksi keino ylitse muiden: herkullisuus. Missiomme onkin olla se puuttuva linkki vastuullisen ja herkullisen välillä.

Uusi Ostakaa makkaraa

Lasten lempiruoat muuttuvat: kouluruokasuosikkien listalla on esimerkiksi paljon enemmän kasvisruokia kuin aikuiset osaavat olettaa! Olisko näin ollen kovin lihapitoinen klassikkoteos Ostakaa makkaraa päivitettävissä nykyaikaan? No toki!

Kutsuimme avuksi lastenmusiikin kotimaiset supertähdet Pikku Papun Orkesterista. Heidän käsissä sanat päivittyivät tukemaan nykysuositustenkin mukaista monipuolista ruokavaliota.

Uutuus: Beanit® + kastike, ruoanlaittoa helpoimmillaan

Beanit® + kastike -tuotteet ovat helppo tapa valmistaa ja kokeilla kasvisruokaa. Olemme loihtineen suosituimmat reseptimme keltaisen curryn ja sticky-kastikkeen mukaan pakkauksiin. Tehtäväksesi jää yhdistää pannulla kastike ja mukana tulevat Beanit® härkäpapusuikaleet tai Härkis®. Osta lisäksi esimerkiksi riisiä tai nuudelia sekä curryn kanssa kookosmaitoa. Halutessasi lisää joukkoon lempikasviksiasi. Takuuvarmasti herkullista ja nopeaa!

Helposti ja nopeasti tai pitkän kaavan kautta nautiskellen

Härkäpaputuotteemme taipuvat monenlaiseen kokkailuun, valmistitpa sitten arkiruokaa tai gurmeeta. Beanit on yhtä lailla kotonaan sekä kotimaisen perunan kanssa että eksoottisissa makumaailmoissa. Reseptipankistamme löydät ohjeet niin kotikokeille kuin kokeneille ruokataiteilijoille.

Beanit <3 härkäpapu

Härkäpapu on ylpeytemme ja kaiken tekemisemme perusta. Siinä on mistä ponnistaa, kun maku, terveellisyys ja vastuullisuus ovat viimeisen päälle kohdillaan. Viemme kotimaisesta huippuraaka-aineesta valmistettua ruokaa ylpeinä maailmalle. Ravinteikkaana voimaruokana härkäpapu on kansainvälisestikin uniikki ja ylivertainen raaka-aine.

Kauhavalta Kaliforniaan

Kotimaisten viljelijöiden kasvattama härkäpapu muuttuu herkulliseksi ruoaksi omassa tuotantolaitoksessamme Kauhavalla, Pohjanmaan sydänmailla. Sieltä alkaa tuotteidemme matka, vie se sitten Kainuuseen tai Kaliforniaan.

Beanitin äärimmäinen testi

Miten pärjää pieni suomalainen härkäpapu suuressa maailmassa? Lähetimme Beanit-härkäpapusuikaleet katuruokien mekkaan Kaliforniaan. Haastoimme paikallisen yksityiskokin kokkaamaan härkäpapusuikaleesta kuukauden ajan maailman herkullisimpia koti- ja katuruokareseptejä. Miten sitten kävikään?

Osana Raisiota teemme ruokaa suurella sydämellä

Beanit on osa Raisio-konsernia, ja se on erinomainen asia härkäpavulle ja kaikille vastuullisen ruoan ystäville ympäri maailman! Beanit®- ja Härkis®-brändien lisäksi Raision tunnettuja tuotemerkkejä ovat muun muassa Elovena®, Benecol® ja Sunnuntai®.

Koko Raisio-konserni tekee töitä vastuullisen ja terveellisen ruoan eteen. Kotimaassa valmistettuja ruokia viedään jo yli 40 maahan.

Reseptit

Raikas raastesalaatti härkäpapusuikaleillaTässä ajaton raastesalaattiohje tällä kertaa hieman uudistuneena. Inkivääri-sitruunaruoho härkäpapusuikaleet lisäävät salaattiin ruokaisuutta sekä itämaista makua.
Överit Beanit®-ranutÖverihyvät ranskalaiset kaikilla mausteilla eli loaded fries on täydellinen ruoka viikonloppuun tai illanistujaisiin. Mitä överimpää, sen parempi!
Helpot ja nopeat Beanit TaquitotTaquitot ovat meksikolaisia rapeita ja suolaisia herkkuja ja kaiken lisäksi ne ovat myös yksinkertaisia ja helppoja valmistaa. Kokeile ja ihastu!

Hyvyys joka yhdistää