fbpx

Apua miten hyvää papua!

Onhan niitä muitakin syitä, mutta se nyt vain maistuu niin hyvältä

Beanit® on nimi, josta tunnistat herkullisen ruoan. Valmistamme kotimaisesta härkäpavusta uuden ajan raaka-aineita kaikenlaiseen ruoanlaittoon.

Beanit-härkäpapusuikaleet on kotimainen uutuus, jonka veroista ei ole maailmalla ennen nähty. Se paistuu pinnalta rapeaksi, jää sisältä meheväksi ja maistuu taivaallisen täyteläiseltä.

Tuotekehityksen perustana on ensimmäinen hittituotteemme Härkis®. Molemmat härkäpapuherkut syntyvät Etelä-Pohjanmaalla Kauhavan peltojen keskellä.

Millaisia ovat Beanit-härkäpapusuikaleet?

Beanit-härkäpapusuikaleet tehdään vain kolmesta raaka-aineesta: härkäpavusta, herneen proteiinista ja vedestä. Lisäksi tuotteissa on maustettu rypsiöljy, joka antaa suikaleille makua ja mehevyyttä. Täyteläisen makuöljyn ansiosta voit kipata suikaleet rasiasta suoraan pannulle, paistaa pinnalta rapeaksi ja nauttia. Nam.

Vastaanotto on ollut suorastaan liikuttavan ihana.
Tässä vain muutama ote meille sadelleesta palautteesta.

”Huipputuotteen ootte kehittäny!”
”Ihan törkeän hyvä tuote! Rakenne, maku, monipuolisuus 👌👌”
”OMG! Beanit suikaleet ensimmäistä kertaa testissä ja rakastuin heti! 😍😍😍”
”Paljon kehuttu näitä Beanit-suikaleita. Odotukset olivat korkealla kun ekaa kertaa testissä ja eivät kyllä pettäneet!! 😍 Lempeä sitruuna ja ihan 🐷 hyvää!”
“Believe the hype, peeps. It’s super good.”

Kauhavalta Kaliforniaan!

Miten pärjää pieni suomalainen härkäpapu suuressa maailmassa? Lähetimme Beanit-härkäpapusuikaleet vege- ja papuruokien mekkaan Kaliforniaan. Haastoimme paikallisen yksityiskokin kokkaamaan härkäpapusuikaleesta kuukauden ajan maailman herkullisimpia koti- ja katuruokareseptejä. Miten sitten kävikään?

Tutustu koko valikoimaamme

Löydät kaiken mahdollisen tuotetiedon näppärästi täältä.

Reseptit

Mäiskypotut ja härkäpapumuruaMäiskypotut maistuvat ihanan kesäisille, lämpimille mökki-illoille ja grillihetkille, ja valmistuvat helposti myös uunissa. Rapea härkäpapumuru kruunaa kokonaisuuden.

Just Beanit.