Miten pärjää pieni suomalainen härkäpapu suuressa maailmassa? Lähetimme uusia Beanit-härkäpapusuikaleita vege- ja papuruokien mekkaan Kaliforniaan ja haastoimme paikallisen yksityiskokin kokkaamaan kuukauden ajan suomalaisesta härkäpapusuikaleesta maailman herkullisimpia koti- ja katuruokareseptejä. Beanit herätti ihastusta Los Angelesissa ja sai jopa paikalliset julistamaan siitä tehdyn tacon parhaaksi tacoksi mitä he ovat koskaan syöneet. 💚
Paikallinen yksityiskokkimme Matt Barr ihastui suomalaiseen härkäpapuun. Videolla hän kertoo koko perheen herkutelleen Beanit -suikaleilla jo kuukauden päivät. Hän uskoo, että käsissämme on maailmanlaajuisesti mullistava ruokainnovaatio. Just fabalicious food for human beans.
Haluatko kokata Mattin loihtimat herkut kotona? Katso LA-reseptimme ja videot täältä!
Kalifornian BBQ-Beanit ja maissi-coleslaw
Beanit -suikaleet ja harissamaustetun mustakaalin ja oliivisalsan kera